Yritys

Seniorihissit.fi on hissiseniori Pekka Pihlajan v. 1996 perustaman Pihlajat Yhtiöt Oy:n (Y-tunnus 1045047-8) aputoiminimi. Suomalaisomisteinen Pihlajat Yhtiöt Oy on seniorihissien uranuurtaja Suomessa ja toimittanut ylivoimaisesti eniten seniorihissejä Suomeen.

Seniorihissi on käyttämämme nimi liikuntarajoitteisille tarkoitetuille porras- ja pystyhisseille, joista on käytetty nimeä inva-, vammais-, kevythissi tai tasonostin. Hiukan vauhtia hidastanut seniorikansalainen ei tunne itseään vielä invalidiksi tai vammaiseksi vaan nimenomaan senioriksi, jonka ainoa vaiva saattaa olla huimaus portaita alaspäin mennessä. Seniorihissejä voivat käyttää kaikki liikuntarajoitteiset, joita ovat esimerkiksi pikkulasten kanssa kulkevat vanhemmat sekä ostoksia tai muuta tavaraa kantavat henkilöt. Luonnollisesti kevythisseillä voi siirtää myös vaikkapa kodinkoneita tai huonekaluja. Myös lemmikkejä voi kuljettaa kevythissillä kerroksesta toiseen! Kaikki seniorihissit ovat EU:n konedirektiivin alaisia.

Yhtiön toimitusjohtajalla ja perustajalla hissiseniori Pekka Pihlajalla on yli 30 vuoden ja yli 3 000 toimitetun seniorihissin kokemus. Hän on yksi Suomen kokeneimpia alan toimijoita ja luotetuimpia asiantuntijoita. Pekka onkin edistänyt esteettömyyttä vuosikymmenien ajan yhteistyössä mm. alan järjestöjen ja viranomaisten kanssa.

Seniorihissit.fi:n porras- ja pystyhissivalikoima on ylivoimaisesti Suomen suurin ja monipuolisin, sillä tarkoituksemme on toimittaa kuhunkin paikkaan käyttäjän kannalta paras ratkaisu, mikä ei onnistu, jos tarjottavana on vain muutama tyyppi.

Seniorihissit.fi tuo maahan, myy ja markkinoi pääasiassa Extreman ja ThyssenKrupp Access’in porras- ja pystyhissejä sekä BCLift-, Högg Liftsysteme -, ILS-, Lehner Lifttechnik -, MSW– ja NAMI-tuotteita.

Seniorihissit.fi:n myynti, näyttely ja varasto ovat Riihimäellä osoitteessa Puhdistamontie 12, mutta hallinto toimii Karjalohjalla. Kannattaa aina soittaa Pekalle etukäteen, mistä hänet kulloinkin tavoittaa.